Lievito di birra, compresso

CategoriaProdotti vari
Codice Alimento503100
English NameYeast, compressed
Parte Edibile100 %
Porzione25 g
Codice Langual
| A0129 | A0665 | A0722 | A0735 | A0854 | B1654 | C0247 | E0147 | F0003 | G0003 | H0001 | J0116 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 25 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g71.0 17.8ADrying 
Energia (kcal)kcal70 17CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ293 73CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)12.1 3.0AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.4 0.1ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g1.1 0.3CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g1.1 0.3AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g6.9 1.7AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 25 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg164AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg610153AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg133AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg39499AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg4.91.2AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 25 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.710.18AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg1.650.41AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg11.202.80AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mgtrtrAHigh-performance liquid chromatography 
Folati (μg)μg1320330AMicrobiological assay 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μgtrtrAHigh-performance liquid chromatography