Ketchup, salsa

CategoriaProdotti vari
Codice Alimento502260
English NameTomato Ketchup
Parte Edibile100 %
Porzione30 g
Codice Langual
| A0276 | A0663 | A0722 | A0735 | A0858 | B1276 | C0140 | E0135 | F0014 | G0003 | H0136 | H0227 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g64.8 19.4ADrying 
Energia (kcal)kcal100 30CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ420 126CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)2.1 0.6AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)gtr trASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g24 7.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g1.0 0.3AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g22.9 6.9AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0.9 0.3AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg1120336AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg590177AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg258AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg4313AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.20.1AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg1.000.30AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.090.03AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg2.100.63AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg21AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg23069AHigh-performance liquid chromatography