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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 10.8 | | | 3.2 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 455 | | | 136 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 1904 | | | 571 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 9.9 | | | 3.0 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 23.4 | | | 7.0 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 54.6 | | | 16.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 54.6 | | | 16.4 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Calcio (mg) | mg | 59 | | | 18 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 242 | | | 73 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 1.9 | | | 0.6 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.11 | | | 0.03 | A | Fluorimetric method | |
| Riboflavina (mg) | mg | 0.36 | | | 0.11 | A | Fluorimetric method | |
| Niacina (mg) | mg | 1.60 | | | 0.48 | A | Microbiological assay | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | tr | | | tr | A | High-performance liquid chromatography | |