Wafer ricoperto di cioccolato

CategoriaDolci
Codice Alimento214500
English NameSnack wafer coated by chocolate,
Parte Edibile100 g
Porzione30 g
Codice Langual
| A0203 | A0663 | A0722 | A0735 | A0821 | B1421 | C0208 | E0140 | F0014 | G0005 | H0136 | H0155 | H0184 | H0207 | H0221 | H0227 | H0231 | H0351 | H0355 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g1.3 0.4ADrying 
Energia (kcal)kcal498 150CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ2085 627CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)8.2 2.5AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g26.6 8.0ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g60.3 18.1CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g12.3 3.7AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g46.8 14.0AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg11033AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg33099AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg20060AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg19057AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.50.5AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.110.03AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.440.13AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg0.500.15AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg4714AHigh-performance liquid chromatography