Canditi

CategoriaDolci
Codice Alimento204010
English NameSweet, candied fruits
InformazioniCiliegie - scorzette di frutta - frutti ghiacciati
Parte Edibile100 g
Porzione30 g
Codice Langual
| A0143 | A0698 | A0733 | A0756 | A0838 | B1140 | C0137 | E0115 | F0022 | G0003 | H0158 | H0182 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g17.0 5.1ADrying 
Energia (kcal)kcal292 88CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1223 368CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)0.5 0.2AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0ZLImputation
Carboidrati disponibili (g)g75.0 22.5CCarbohydrate, available, calculated by difference 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g75.0 22.5CCarbohydrate, available, calculated by difference 
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g4.5 1.4AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Calcio (mg)mg6018AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg72AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.50.5AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.050.02AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.040.01AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg0.500.15AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg82AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina E (mg)mgtrtrAHigh-performance liquid chromatography