Mascarpone

CategoriaFormaggi e latticini
Codice Alimento164800
English NameCheese, soft, mascarpone
Parte Edibile100 %
Porzione50 g
Codice Langual
| A0185 | A0314 | A0720 | A0724 | A0775 | B1201 | C0123 | E0119 | F0003 | G0003 | H0107 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g44.4 22.2ADrying 
Energia (kcal)kcal455 227CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1902 952CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)7.6 3.8AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g47.0 23.5ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g0.3 0.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g0.3 0.2AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg8643AAnalytical or calculation method not known
Potassio (mg)mg5327AAnalytical or calculation method not known
Calcio (mg)mg6834AAnalytical or calculation method not known
Fosforo (mg)mg9749AAnalytical or calculation method not known
Ferro (mg)mg0.20.1AAnalytical or calculation method not known
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.010.01AAnalytical or calculation method not known
Riboflavina (mg)mg0.220.11AAnalytical or calculation method not known
Niacina (mg)mg0.100.05AAnalytical or calculation method not known
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg430215AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation