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        |  MACRO NUTRIENTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acqua (g) | g | 59.2  |  |  | 29.6 | A | Drying |   | 
| Energia (kcal) | kcal | 313  |  |  | 157 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) |   | 
| Energia (kJ) | kJ | 1311  |  |  | 656 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) |   | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 8.6  |  |  | 4.3 | A | Protein calculated from total nitrogen |   | 
| Lipidi (g) | g | 31.0  |  |  | 15.5 | A | Solvent extraction |   | 
| Colesterolo (mg) | mg | 90  |  |  | 45 | A | Gas-liquid chromatography |   | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | tr  |  |  | tr | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch |   | 
| Amido (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Zuccheri solubili (g) | g | tr  |  |  | tr | A | Colorimetric method |   | 
| Alcool (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
|  MINERALI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Sodio (mg) | mg | 330 |  |  | 165 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Potassio (mg) | mg | 150 |  |  | 75 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Calcio (mg) | mg | 110 |  |  | 55 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Fosforo (mg) | mg | 130 |  |  | 65 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Ferro (mg) | mg | 0.1 |  |  | 0.1 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
|  VITAMINE | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.03 |  |  | 0.02 | A | Fluorimetric method |   | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.17 |  |  | 0.09 | A | Fluorimetric method |   | 
| Niacina (mg) | mg | 0.10 |  |  | 0.05 | A | Microbiological assay |   | 
| Vitamina C (mg) | mg | tr |  |  | tr | A | High-performance liquid chromatography |   | 
|  ALTRI COMPOSTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
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| Acido fitico (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  |