Dolce verde

CategoriaFormaggi e latticini
Codice Alimento161200
English NameCheese, sweet green
Parte Edibile100 g
Porzione100 g
Codice Langual
| A0138 | A0314 | A0720 | A0724 | A0775 | B1201 | C0245 | E0147 | F0003 | G0003 | H0107 | H0253 | H0298 | H0331 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g52.5 52.5ADrying 
Energia (kcal)kcal276 276CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1153 1153CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)19.1 19.1AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g21.1 21.1ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g2.5 2.5CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g2.5 2.5AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Calcio (mg)mg360360AAnalytical or calculation method not known
Fosforo (mg)mg300300AAnalytical or calculation method not known
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Riboflavina (mg)mg0.300.30AAnalytical or calculation method not known
Vitamina C (mg)mgtrtrAAnalytical or calculation method not known
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation