Caciocavallo

CategoriaFormaggi e latticini
Codice Alimento160800
English NameCheese, semisoft, caciocavallo
Parte Edibile100 g
Porzione50 g
Codice Langual
| A0186 | A0311 | A0720 | A0724 | A0775 | B1201 | C0245 | E0147 | F0003 | G0003 | H0107 | H0253 | H0298 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g30.0 15.0ADrying 
Energia (kcal)kcal431 217CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1805 906CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)35.7 17.9AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g31.1 15.6ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g2.3 1.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g2.3 1.2AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg960480AAtomic emission spectroscopy  
Potassio (mg)mg8040AAtomic emission spectroscopy  
Calcio (mg)mg860430AAtomic emission spectroscopy 
Magnesio (mg)mg2010AAtomic emission spectroscopy  
Fosforo (mg)mg590295AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.30.2AAtomic emission spectroscopy 
Zinco (mg)mg3.751.87AAtomic emission spectroscopy  
Selenio (μg)μg7.803.9AAtomic emission spectroscopy  
Cromo (mg)mg6.603.30AAtomic emission spectroscopy  
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.010.01AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.450.23AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg00AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mgtrtrAHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg420210AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina E (mg)mg0.430.22B 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation