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        |  MACRO NUTRIENTI | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 85 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acqua (g) | g | 66.9  |  |  | 56.9 | B |  |   | 
| Energia (kcal) | kcal | 146  |  |  | 124 | B |  |   | 
| Energia (kJ) | kJ | 611  |  |  | 519 | B |  |   | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 30.7  |  |  | 26.1 | B |  |   | 
| Lipidi (g) | g | 2.5  |  |  | 2.1 | B |  |   | 
| Colesterolo (mg) | mg | 39  |  |  | 33 | B |  |   | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0.2  |  |  | 0.2 | B |  |   | 
| Amido (g) | g | 0.2  |  |  | 0.2 | B |  |   | 
| Zuccheri solubili (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Alcool (g) | g | 0  |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 0  |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
|  MINERALI | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 85 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Sodio (mg) | mg | 70 |  |  | 60 | B |  |   | 
| Potassio (mg) | mg | 330 |  |  | 281 | B |  |   | 
| Calcio (mg) | mg | 11 |  |  | 9 | B |  |   | 
| Magnesio (mg) | mg | 10 |  |  | 9 | B |  |   | 
| Fosforo (mg) | mg | 210 |  |  | 179 | B |  |   | 
| Ferro (mg) | mg | 0.8 |  |  | 0.7 | B |  |   | 
| Rame (mg) | mg | 0.1 |  |  | 0.09 | B |  |   | 
| Zinco (mg) | mg | 0.7 |  |  | 0.60 | B |  |   | 
|  VITAMINE | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 85 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.20 |  |  | 0.17 | B |  |   | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.16 |  |  | 0.14 | B |  |   | 
| Niacina (mg) | mg | 11.00 |  |  | 11.00 | B |  |   | 
| Vitamina C (mg) | mg | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | tr |  |  | tr | B |  |   | 
|  ACIDI GRASSI | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
             | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acidi grassi Saturi (%) | % | 33.68 |  |  |  | C | Simple summation |  | 
| C4:0-C10:0 (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| C12:0 acido laurico (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| C14:0 acido miristico (%) | % | 1.26 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C16:0 acido palmitico (%) | % | 21.47 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C18:0 acido stearico (%) | % | 10.95 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C20:0 acido arachidico (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| C22:0 acido beenico (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| Acidi grassi Monoinsaturi (%) | % | 39.16 |  |  |  | C | Simple summation |  | 
| C14:1 acido miristoleico (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| C16:1 acido palmitoleico (%) | % | 2.95 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C18:1 acido oleico (%) | % | 35.79 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C20:1 acido eicosenoico (%) | % | 0.84 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C22:1 acido erucico (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| Acidi grassi Polinsaturi (%) | % | 27.79 |  |  |  | C | Simple summation |  | 
| C18:2 acido linoleico (%) | % | 24.84 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C18:3 acido linolenico (%) | % | 2.11 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C20:4 acido arachidonico (%) | % | 0.84 |  |  |  | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat |   | 
| C20:5 acido eicosapentenoico EPA (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| C22:6 acido docosaesenoico DHA (%) | % | 0 |  |  |  | S | Imputation |  | 
| Polinsatuti/Saturi |  | 0.7 |  |  |  | C | Calculation methods |  | 
|  AMINOACIDI (% di proteine) | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
             | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Lisina |  | 9.19 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Istidina |  | 4.88 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Arginina |  | 6.52 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Acido aspartico |  | 9.68 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Treonina |  | 4.46 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Acido glutammico |  | 16.00 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Prolina |  | 3.72 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Glicina |  | 4.67 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Alanina |  | 6.24 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Cistina |  | 2.39 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Valina |  | 5.65 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Metionina |  | 2.91 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Isoleucina |  | 5.33 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Leucina |  | 8.45 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Tirosina |  | 2.46 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Fenilalanina |  | 4.28 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Triptofano |  | 0.91 |  |  |  | A | Chromatography |   | 
| Indice Chimico |  | 143 |  |  |  | C | Calculation methods |  | 
| Aminoacido limitante |  | Leucina |  |  |  | C | Calculation methods |  | 
|  ALTRI COMPOSTI | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 85 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  |