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        |  MACRO NUTRIENTI | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acqua (g) | g | 89.5  | 84.9 | 92.8 | 134.3 | A | Drying |    | 
| Energia (kcal) | kcal | 38  |  |  | 57 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) |    | 
| Energia (kJ) | kJ | 159  |  |  | 240 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) |    | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.5  | 0.3 | 0.9 | 0.8 | A | Protein calculated from total nitrogen |    | 
| Lipidi (g) | g | tr  | 0,0 | 0.1 | tr | A | Solvent extraction |    | 
| Colesterolo (mg) | mg | 0  |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | 9.6  |  |  | 14.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch |    | 
| Amido (g) | g | 0  |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
| Zuccheri solubili (g) | g | 9.6  |  |  | 14.4 | S | Imputation |  | 
| Alcool (g) | g | 0  |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
|  MINERALI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Calcio (mg) | mg | 16 | 4 | 33 | 24 | A | Atomic emission spectroscopy |    | 
| Fosforo (mg) | mg | 18 | 9 | 28 | 27 | A | Atomic emission spectroscopy |    | 
| Ferro (mg) | mg | 0.2 | 0.1 | 0.4 | 0.3 | A | Atomic emission spectroscopy |    | 
|  VITAMINE | 
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.05 | 0.02 | 0.09 | 0.08 | A | Fluorimetric method |    | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.03 | 0.02 | 0.05 | 0.05 | A | Fluorimetric method |    | 
| Vitamina C (mg) | mg | 44 | 29 | 77 | 66 | A | High-performance liquid chromatography |    | 
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 119 | 37 | 279 | 179 | A | High-performance liquid chromatography |    |