Mora di rovo

CategoriaFrutta
Codice Alimento007750
Nome ScientificoRubus fruticosus
English NameBlackberry, wild
Parte Edibile100 g
Porzione150 g
Codice Langual
| A0143 | A0671 | A0707 | A0732 | A0833 | B1407 | C0140 | E0150 | F0003 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g85.0 127.5ADrying 
Energia (kcal)kcal42 63CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ176 265CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)1.3 2.0AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)gtr trASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g8.1 12.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g8.1 12.2AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g3.2 4.8AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg23AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg260390AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg3654AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg4872AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.62.4AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.030.05AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.050.08AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg0.070.11AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg1929AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg23AHigh-performance liquid chromatography