Passiflora, fresca

CategoriaFrutta
Codice Alimento007610
Nome ScientificoPassiflora edulis
English NamePassion Fruit, fresh
Parte Edibile42 g
Porzione150 g
Codice Langual
| A0143 | A0673 | A0707 | A0732 | A0833 | B1634 | C0230 | E0150 | F0003 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g74.4 111.6ADrying 
Energia (kcal)kcal64 97CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ267 404CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)3.0 4.5AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.3 0.5ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g5.7 8.6CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g5.7 8.6AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g13.9 20.9AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg1929AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg200300AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg1015AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.60.9AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.030.05AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.140.21AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg2.53.75AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg1827AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg190285AHigh-performance liquid chromatography