Feijoa, fresca

CategoriaFrutta
Codice Alimento007550
Nome ScientificoFeijoa sellowiana
English NameFeijoa, fresh
Parte Edibile67 g
Porzione150 g
Codice Langual
| A0143 | A0673 | A0707 | A0732 | A0833 | B2767 | C0167 | E0150 | F0003 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g81.9 122.9ADrying 
Energia (kcal)kcal59 89CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ247 372CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)0.7 1.1AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.8 1.2ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g9.6 14.4CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g9.6 14.4AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g6.5 9.8AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra solubile (g)g1.08 1.62AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra insolubile (g)g5.39 8.09AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg1827AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg225338AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg69AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg387581AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg46.0AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mgtrtrAFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.010.02AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg0.20.30AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg1929AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg58AHigh-performance liquid chromatography