Uva, succo, in cartone

CategoriaFrutta
Codice Alimento007420
Nome ScientificoVitis vinifera
English NameGrape, juice, canned
Parte Edibile100 g
Porzione125 g
Codice Langual
| A0127 | A0708 | A0734 | A0766 | A0841 | B1329 | C0140 | E0123 | F0014 | G0003 | H0001 | J0123 | K0003 | M0194 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 125 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g81.4 101.8ADrying 
Energia (kcal)kcal66 83CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ277 346CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)0.3 0.4AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)gtr trAAnalytical or calculation method not known
Colesterolo (mg)mg0AImputation
Carboidrati disponibili (g)g17.3 21.6AAnalytical or calculation method not known
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g17.3 21.6AColorimetric method 
Alcool (g)g0AAnalytical or calculation method not known
Fibra totale (g)g0AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 125 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg23AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg120150AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg1013AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg1013AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.30.4AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 125 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.020.03AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.060.08AFluorimetric method 
Vitamina C (mg)mg340425AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg1519AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina E (mg)mgtrtrAHigh-performance liquid chromatography