Pesche, secche

CategoriaFrutta
Codice Alimento007320
Nome ScientificoPrunus persica
English NamePeaches, dried
Parte Edibile100 g
Porzione30 g
Codice Langual
| A0143 | A0707 | A0732 | A0756 | A0834 | B1350 | C0213 | E0151 | F0001 | G0003 | H0138 | J0116 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g25.0 7.5ADrying 
Energia (kcal)kcal280 84CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1173 351CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)3.1 0.9AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.7 0.2ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g68.3 20.5CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g68.3 20.5AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g2.8 0.8AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg165AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg950285AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg4814AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg11735AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg61.8AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.010.00AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.190.06AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg5.31.59AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg185AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg390117AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation