Pesche, sciroppate

CategoriaFrutta
Codice Alimento007310
Nome ScientificoPrunus persica
English NamePeaches, canned in syrup
Parte Edibile100 g
Porzione30 g
Codice Langual
| A0143 | A0663 | A0707 | A0732 | A0834 | B1350 | C0229 | E0133 | F0014 | G0003 | H0136 | J0001 | K0023 | M0194 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112 | Z0219
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g81.1 24.3ADrying 
Energia (kcal)kcal56 17CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ236 72CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)0.5 0.2AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)gtr trASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g14 4.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g14 4.2AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0.9 0.3AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg41AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg11033AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg31AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg113AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.20.1AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.010.00AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.010.00AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg0.60.18AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg52AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg134AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation