Pesche, disidratate

CategoriaFrutta
Codice Alimento007300
Nome ScientificoPrunus persica
English NamePeaches, dried
Parte Edibile100 g
Porzione30 g
Codice Langual
| A0143 | A0707 | A0732 | A0756 | A0834 | B1350 | C0213 | E0151 | F0001 | G0003 | H0138 | J0116 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g3.0 0.9ADrying 
Energia (kcal)kcal364 109CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1524 458CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)4.8 1.4AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.9 0.3AAnalytical or calculation method not known
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g88.0 26.4CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g88 26.4AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g3.5 1.1AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg216AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg1229369AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg6219AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg15145AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg3.51.1AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mgtrtrAFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.10.03AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg7.82.34AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg144AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg500150AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation