Pere, fresche, Abate Fetel

CategoriaFrutta
Codice Alimento007261
Nome ScientificoPyrus communis cv Abate Fetel
English NamePears, fresh, variety "Abate Fetel"
InformazioniIl peso può variare tra 280-300g
Numero Campioni5
Parte Edibile89
Porzione150 g
Codice Langual
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g82.7 124.1ADrying  
Energia (kcal)kcal59 89CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ246 371CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)0.2 0.3AProtein calculated from total nitrogen  
Lipidi (g)g0.3 0.5ASolvent extraction  
Colesterolo (mg)mg0ZLImputation
Carboidrati disponibili (g)g12.7 19.1CCarbohydrate, available, calculated by difference 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g12.7 19.1SInputation of a component from one or more components in the same food
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g3.8 5.7SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Calcio (mg)mg58AAtomic emission spectroscopy  
Fosforo (mg)mg1117AAtomic emission spectroscopy  
Ferro (mg)mg0.30.5AAtomic emission spectroscopy  
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.020.03AFluorimetric method  
Riboflavina (mg)mg0.030.04AFluorimetric method  
Vitamina C (mg)mg58AHigh-performance liquid chromatography  
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μgtrtrAHigh-performance liquid chromatography