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        | MACRO NUTRIENTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 150 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
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| Acqua (g) | g | 86.3 |  |  | 129.5 | A | Drying |  | 
| Energia (kcal) | kcal | 42 |  |  | 64 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) |  | 
| Energia (kJ) | kJ | 177 |  |  | 267 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) |  | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.4 |  |  | 0.6 | A | Protein calculated from total nitrogen |  | 
| Lipidi (g) | g | 0.1 |  |  | 0.2 | A | Solvent extraction |  | 
| Colesterolo (mg) | mg | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | 9.8 |  |  | 14.7 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch |  | 
| Amido (g) | g | 0 |  |  | 0 | A | Enzyme hydrolysis |  | 
| Zuccheri solubili (g) | g | 9.8 |  |  | 14.7 | A | Colorimetric method |  | 
| Alcool (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 1.5 |  |  | 2.3 | A | Enzymatic-gravimetric method |  | 
| Fibra solubile (g) | g | 0.71 |  |  | 1.07 | A | Enzymatic-gravimetric method |  | 
| Fibra insolubile (g) | g | 0.83 |  |  | 1.25 | A | Enzymatic-gravimetric method |  | 
| MINERALI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 150 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
|---|
| Sodio (mg) | mg | 1 |  |  | 2 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| Potassio (mg) | mg | 320 |  |  | 480 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| Calcio (mg) | mg | 16 |  |  | 24 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| Fosforo (mg) | mg | 16 |  |  | 24 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| Ferro (mg) | mg | 0.5 |  |  | 0.8 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| VITAMINE | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 150 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.03 |  |  | 0.05 | A | Fluorimetric method |  | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.03 |  |  | 0.05 | A | Fluorimetric method |  | 
| Niacina (mg) | mg | 0.50 |  |  | 0.75 | A | Microbiological assay |  | 
| Vitamina C (mg) | mg | 13 |  |  | 20 | A | High-performance liquid chromatography |  | 
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 360 |  |  | 540 | A | High-performance liquid chromatography |  | 
| ALTRI COMPOSTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 150 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
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| Acido fitico (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  |