Vegetali misti, surgelati

CategoriaVerdure e ortaggi
Codice Alimento006990
English NameMixed Vegetables, (mais, peas, carrots, beans), frozen
Parte Edibile100 g
Porzione200 g
Codice Langual
| A0152 | A0660 | A0705 | A0731 | A0826 | B1579 | C0150 | E0151 | F0018 | G0003 | H0003 | J0136 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 200 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g82.1 164.2ADrying 
Energia (kcal)kcal67 135CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ281 563CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)3.3 6.6AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.3 0.6ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g13.7 27.4CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Alcool (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 200 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg59118AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg208416AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg2652AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg66132AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.42.8AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 200 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.130.26AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.070.14AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg1.22.40AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg918AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg5001000AHigh-performance liquid chromatography