Peperoncini piccanti, freschi

CategoriaVerdure e ortaggi
Codice Alimento006830
Nome ScientificoCaspicum annuum (frutescens)
English NameHot Chili Peppers, fresh
Parte Edibile89 %
Porzione5 g
Codice Langual
| A0152 | A0677 | A0705 | A0731 | A0857 | B1643 | C0139 | E0150 | F0003 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g91.8 4.6ADrying 
Energia (kcal)kcal30 1CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ125 6CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)1.8 0.1AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.5 0.0ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g3.8 0.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g2.1 0.1AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g1.5 0.1AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g2.0 0.1SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg70AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg23012AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg181AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg181AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.50.0AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.090.00AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.230.01AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg3.000.15AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg22911AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg82441AHigh-performance liquid chromatography