Pomodori, passata

CategoriaVerdure e ortaggi
Codice Alimento006670
Nome ScientificoSolanum lycopersicum L.
English NameTomatoes, sauce
Parte Edibile100 g
Porzione100 g
Codice Langual
| A0152 | A0662 | A0705 | A0731 | A0827 | B1276 | C0229 | E0135 | F0014 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0194 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g90.8 90.8ADrying 
Energia (kcal)kcal21 21CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ89 89CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)1.3 1.3AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.2 0.2ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g3.0 3.0CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g3.0 3.0AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g1.5 1.5AAnalytical or calculation method not known 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg1616AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg1616AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg3535AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Vitamina C (mg)mg88AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg530530AHigh-performance liquid chromatography