Pomodori, conserva

CategoriaVerdure e ortaggi
Codice Alimento006660
Nome ScientificoSolanum lycopersicum L.
English NameTomatoes, preserve
Parte Edibile100 g
Porzione100 g
Codice Langual
| A0152 | A0662 | A0705 | A0731 | A0827 | B1276 | C0229 | E0135 | F0014 | G0003 | H0138 | J0001 | K0003 | M0194 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g70.0 70.0ADrying 
Energia (kcal)kcal100 100CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ417 417CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)3.9 3.9AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.4 0.4ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g20.4 20.4CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g20.4 20.4AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g2.0 2.0AAnalytical or calculation method not known 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg760760SImputation
Potassio (mg)mg250250AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg2727AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg8585AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg2.22.2AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.20.20AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.10.10AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg3.13.10AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg4343AHigh-performance liquid chromatography