Biscotti, secchi

CategoriaCereali e derivati
Codice Alimento000950
English NameBiscuits, dried
Parte Edibile100 g
Porzione30 g
Codice Langual
| A0203 | A0663 | A0695 | A0729 | A0821 | B1421 | C0208 | E0140 | F0014 | G0005 | H0136 | H0186 | H0221 | J0116 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g2.2 0.7ADrying 
Energia (kcal)kcal404 122CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1691 509CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)6.6 2.0AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g7.9 2.4ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g80.4 24.1CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g56.3 16.9AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g18.5 5.6AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g2.6 0.8AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra solubile (g)g1.32 0.40AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra insolubile (g)g1.32 0.40AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg410123AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg14042AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg227AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg15747AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.90.3AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.080.02AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.190.06AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg0.50.15AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μgtrtrAHigh-performance liquid chromatography