Biscotti, integrali

CategoriaCereali e derivati
Codice Alimento000910
English NameBiscuits, wholemeal
Parte Edibile100 g
Porzione30 g
Codice Langual
| A0203 | A0695 | A0729 | A0768 | A0821 | B1421 | C0133 | E0140 | F0014 | G0005 | H0136 | H0186 | H0221 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g2.4 0.7ADrying 
Energia (kcal)kcal419 126CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1755 526CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)7.8 2.3AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g12.3 3.7ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g70.8 21.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g38.2 11.5AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g28.8 8.6AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g1.8AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra solubile (g)g0.94 0.28AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra insolubile (g)g5.07 1.52AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg22568AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg28084SImputation
Calcio (mg)mg268SImputation
Fosforo (mg)mg16449AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.60.5SImputation
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.080.02SImputation
Riboflavina (mg)mg0.090.03SImputation
Niacina (mg)mg0.470.14AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg00SImputation