Ravioli, cotti

CategoriaCereali e derivati
Codice Alimento000876
English NameRavioli, pasta stuffed with spinach and ricotta, cooked
InformazioniPasta ripiena con ricotta e spinaci
Numero Campioni9
Parte Edibile100 g
Porzione175 g
Codice Langual
| A0220 | A040N | A0722 | A0735 | A0768 | A1095 | A1204 | A1292 | B1079 | C0208 | E0147 | F0023 | G0014 | G0020 | G0027 | H0151 | H0212 | H0271 | H0332 | H0341 | H0349 | H0350 | H0367 | H0763 | H0768 | P0024 | R0263 | Z0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 175 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g59.1 103.4ADrying 
Energia (kcal)kcal177 310CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ739 1296CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)7.2 12.6AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g4.6 8.1ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg25 44AGas-liquid chromatography 
Carboidrati disponibili (g)g27.5 48.1CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g23.7 41.5AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g1.4 2.5AHigh-performance liquid chromatography 
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g1.6 3AEnzymatic-gravimetric method