Ravioli, crudi, freschi

CategoriaCereali e derivati
Codice Alimento000875
English NameRavioli, pasta stuffed with spinach and ricotta, fresh
InformazioniPasta ripiena con ricotta e spinaci
Numero Campioni9
Parte Edibile100 g
Porzione125 g
Codice Langual
| A0220 | A040X | A0722 | A0735 | A0768 | A1095 | A1204 | A1292 | B1079 | C0208 | E0147 | F0023 | G0014 | G0020 | H0148 | H0151 | H0271 | H0367 | P0024 | R0263 | Z0109
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 125 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g39.3 49.1ADrying 
Energia (kcal)kcal265 332CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1109 1387CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)10.6 13.3AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g7.3 9.1ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg76 95AGas-liquid chromatography 
Carboidrati disponibili (g)g40.7 50.9CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g35.4 44.3AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g1.8 2.3AHigh-performance liquid chromatography 
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g2.2 2.8AEnzymatic-gravimetric method