Panini al latte

CategoriaCereali e derivati
Codice Alimento000580
English NameBread Rolls, with milk
Parte Edibile100 g
Porzione50 g
Codice Langual
| A0178 | A0691 | A0729 | A0768 | A0818 | B1421 | C0208 | E0105 | F0014 | G0005 | H0184 | H0256 | H0753 | J0003 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g33.5 16.8ADrying 
Energia (kcal)kcal298 150CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1249 627CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)9.0 4.5AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g8.7 4.4ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g48.1 24.1CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g41.3 20.7AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g2.7 1.4AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g1.9 1.0AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg460230AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg17085AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg13065AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg13065AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.70.9AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.220.11AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.130.07AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg1.80.90AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mgtrtrAHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg8442AHigh-performance liquid chromatography