Melanzane, cotte, al microonde

CategoriaVerdure e ortaggi
Codice Alimento005507
Nome ScientificoSolanum melongena
English NameEggplants, cooked by microwave, no salt
InformazioniCottura in forno a microonde senza aggiunta di acqua e di sale
Parte Edibile100 %
Porzione200 g
Codice Langual
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 200 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g93.2 186.4ADrying 
Energia (kcal)kcal23 46CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ96 192CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)0.8 1.6AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0.4 0.8ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg0ZLImputation
Carboidrati disponibili (g)g3.0 6.0CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g3.0 6.0CSugar calculated as the sum of individual mono-, di-, and tri-saccharides
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g2.4 4.8AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 200 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg36AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Potassio (mg)mg213426AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Calcio (mg)mg1632AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Magnesio (mg)mg1530AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Fosforo (mg)mg2244AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Ferro (mg)mg0.20.4AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Rame (mg)mg0.090.18AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Zinco (mg)mg0.130.26AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
Manganese (mg)mg0.090.18AInductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 200 g Origine Dato Metodiche Referenze
Vitamina B12 (μg)μg00ZLImputation